Project

Piushof woningen

Over dit project

Ontdek de perfecte samensmelting van modern comfort en toekomstgericht wonen in onze eigen gerealiseerde levensloopbestendige woningen in Panningen. Een project dat niet alleen voldoet aan de hedendaagse wooneisen, maar ook inspeelt op de behoeften van de toekomst. Welkom in een woonomgeving waar gemak, duurzaamheid en levenskwaliteit hand in hand gaan.

Ontwerp: BouwKoers 

Nieuwbouw Projectontwikkeling

Over dit project

Deze nieuwbouwwoningen zijn het resultaat van zorgvuldig eigen ontwerp en vakkundige realisatie. Elk huis vertelt een verhaal, waar esthetiek en functionaliteit samenkomen. De woningen zijn levensloopbestendig en bieden hierbij een ideale woonomgeving voor zowel jong als oud. 

Technieken

Onze nieuwbouwwoningen definiëren duurzaamheid met elegantie. Uitgerust met een geavanceerde warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen die naadloos in het dakvlak opgaan. Hiermee creëren we woningen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook een energie-neutrale levensstijl omarmen. 

Unieke woningen uit Onze Projectontwikkeling

Piushof woningen zijn het resultaat van een zorgvuldige projectontwikkeling, waarbij elk huis een uniek karakter krijgt. Heb je een specifiek perceel op het oog en lijkt het jou mooi om ook in een piushof woning te wonen? Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Menu